Om oss

Stockaboo grundades av ett team på fem personer som hade en vision om hur vi kunde få informationen och diskussionerna runt aktier och finans att vara snabbare, mer lättillgängliga, personliga, lärorika och roliga!

Stommen i det hela är vår catchphrase – “Instant Social Market Talk”, vilket helt enkelt innebär att diskussionerna förs i realtid. Aktier och dess kurs och informationen däromkring ändras hela tiden, varför ska då inte diskussionerna fungera på ett liknande vis? Stockaboo blev lösningen!

Vi tyckte det var dags att skippa traditionella forum, så vi byggde vår tjänst på en plattform som är gjord för just realtidsdiskussioner, så att informationen kan flöda snabbt åt alla håll i en lärorik och trevlig miljö, istället för på ett stelt och statiskt forum där det kan ta lång tid innan informationen når ut till användarna. Stämningen på många forum är inte heller alltid så trevlig, vilket tyvärr sänker användarupplevelsen. Det ska vi ändra på!

Vår vision är att Stockaboo ska vara det ställe dit alla går för att diskutera aktier på ett så effektivt, trevligt och lärorikt sätt som möjligt. Stockaboos plattform har funktioner som är specialbyggda just med aktiediskussioner i åtanke. Vi jobbar på att det hela tiden ska komma fler och bättre funktioner som höjer användarupplevelsen och återigen så utgår vi från vad en plattform för aktiediskussioner i realtid behöver för att ge er en mötesplats som både är rolig och givande. Varmt välkomna!

Teamet

Christopher Åberg (VD)

Ekonomi, intervjuer och skribent

Innehav: Beowulf, Brewdog, Ferrari, FrontOffice, Starbreeze, The Great Wild, Quickbit och WeAreQiiwi.

David Holmer (VP)

Ekonomi, intervjuer och skribent

Innehav: Frontoffice

Mathias Johansson

Ekonomi, intervjuer och skribent

Innehav: Abelco, AIK Fotboll, FrontOffice, Mackmyra Svensk Whisky, Scibase Holding och Starbreeze.

Johan Kölhi

Ekonomi, intervjuer och skribent

Innehav: Abelco, FrontOffice, Starbreeze och Stockwik Förvaltning.